Linda Ista

Welkom op mijn website.

In zowel de cursussen als in de kloosterweekenden staat "huilen en lachen met elkaar" voorop. Op die manier zijn deze cursussen en weekends telkens weer een enorme ervaring voor de deelnemers. De personen die los van elkaar binnen stappen voelen een saamhorigheid aan het einde van de cursussen en weekenden. De energie die vrijkomt, is eerlijk en zuiver.
Mensen onderschatten zichzelf vaak op dit gebied en staan versteld aan het einde van iedere cursus
of workshop over wat zij zelf al "zien"of "ervaren". Het gaat hierbij om "bewust worden".
Naast spirituele zaken, vind ik nuchterheid erg belangrijk.
Daarom is integreren van intuïtie in ons dagelijks leven van belang.

Ik help u graag een eind op uw levensweg.

Mocht u naar aanleiding van de informatie op deze website vragen of opmerkingen hebben, neem dan even contact op.


Over mijzelf:

Mijn naam is Linda Ista, ik ben geboren in 1962, getrouwd en ik heb een dochter.
Niks bijzonders dus zult u zeggen. Toch zijn er in mijn leven een aantal opmerkelijke dingen aan de hand.

Als kind van 16 jaar werd ik uit huis gezet door mijn ouders en samen met mijn oma, die er tevens uit werd gegooid, begon ik moeizaam aan een nieuw leven.
Samen kregen we een huis en met vallen en opstaan groeide ons nieuwe bestaan.
Oma en ik waren heel "close" geen oma en kleinkind meer maar moeder en dochter en echte vriendinnen. Kortom zij was alles voor mij.

En daaruit ontstond dan ook de angst om haar eens te verliezen. Bij leven vroeg ik haar dan ook eens: "oma als jij er niet meer bent, blijf je dan toch ook bij me? Oma was een zeer nuchtere vrouw en antwoordde dan ook: "dat zien we dan wel weer" en dat heb ik dan ook te zien gekregen.
Oma stierf op 4 februari 1995 in mijn woonkamer. Ze leed aan darmkanker.
Ze liep drie dagen voor haar dood mijn huis in, kwam op bed te liggen en raakte in coma, kwam nog eenmaal bij en zei me toen: "ik ga slapen hoor Linda. Ik kan me niet meer wakker houden."Het was 13.00 uur dus ik antwoordde. "ga maar lekker slapen, hoor. Je hoeft je voor mij niet wakker te houden." Zo gaf ik haar toestemming voor die grote stap.

Sindsdien ben ik op zoek naar haar, naar het hogere en de zin van ons bestaan. Vier maanden na haar dood bezocht ik samen met een vriendin mijn eerste bloemenseance o.l.v. Jans Hofman, een heerlijke man, een groot medium. Hij vertelde mij, door een oude vrouw sterk naar het chrysantenplantje te worden toegetrokken. Hij beeldde haar helemaal uit. Hij vertelde me hoe zij al haar kracht had gebruikt, zo snel na haar dood, voor deze boodschap. Wat was ik gelukkig.

Daarna ging het heel snel. Ik ging op meditatie, ontwikkelde mijn intuitie. Ging mee met een groep naar het klooster. En bleek een trancemedium te zijn. Via mij sprak een overleden abt uit dat klooster. De mensen kregen een boodschap. Prachtige resultaten werden bereikt. En ik ging verder.
Nu begeleid ik zelf groepen. In zalen gebruik ik de vele gedichten die ik heb mogen schrijven. Allemaal spiritueel doorgekregen. Velen op rijm, en velen op christelijke basis. Deze gedichten mochten na een keer te zijn gebruikt niet verloren gaan. Daarom heb ik ze gebundeld. De waarheid in deze gedichten zijn voor een ieder van belang. Iedereen herkent er wel iets in van zichzelf. En verder is het een vreugde ze te lezen. Er zijn ook stukken voor de algemeenheid, zoals over de 11 september ramp in Amerika en over het Koninklijk huis. Er zijn voorspellingen of beschouwingen. Maar steeds vanuit die universele bron van liefde.

Nieuwsbrief

GRATIS bij aanmelding:

10 SPIRITUELE TIPS
DIE U NIET MAG MISSEN!
Aanmelden

Agenda

2020

© 2017 - 2021 Linda Ista | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel